Les mer

LED-pærer bruker mindre energi og varer ti ganger lengre enn de gamle kvikksølvpærene som er montert på de fleste gatelys.

Les mer

LITE stiller skarpt på miljøvennlig lys

Ny nordjysk virksomhet tar LED-teknologien inn på byggeplasser, stier og veier, i parker, lagerhaller og havner over hele landet – med betydelige besparelser.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Glemt passord?

Skriv inn e-postadressen din og motta en lenke for å opprette et nytt passord.

Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

• Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.