«Lys og lysets kvalitet er avgjørende for LITE - Nordjysk virksomhet i rivende utvikling med LED-lys» er overskriften på Peter Bandholms artikkel om LITE, som ble trykket i 89 000 eksemplarer av lokalavisene i tre nordjyske byer.

Artikkelen dreier seg om virksomhetens historie og verdier, men forteller i tillegg om lyse og hvilke faktorer som spiller inn på kvaliteten.

Les hele artikkelen her på side 20

Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.

Kundepålogging

Som kunde hos LITE har du mulighet til å handle på nettbutikken vår og kjøpe produkter fra vårt store utvalg, akkurat når det passer deg!

Kontakt oss

LITE Norge AS
Brobekkveien 107
0582 Oslo
Norge

Tlf.: + 47 918 73 252
info@lite-led.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00

UtstillingslokaleKontakt oss og bestill en tid for omvisning

Logg inn

Få umiddelbar tilgang til nettbutikken vår. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg variant af produkt

Velg mellom flere varianter av dette produktet.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

• Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?