«LED-pærer bruker mindre energi og varer ti ganger lengre enn de gamle kvikksølvpærene som er montert på de fleste gatelys – utskifting er til fordel for både miljøet og økonomien.»

Slik lyder underrubrikken i Politikens OPS (Offentlig Privat Samarbejde)
Skrevet av Simon Kudal

Les hele artikkelen her på side 16

Opplysning om Led og gatebelysning i Politiken OPS
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

• Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.