Ny nordjysk virksomhet tar LED-teknologien inn på byggeplasser, stier og veier, i parker, lagerhaller og havner over hele landet – med betydelige besparelser.

LITE stiller skarpt på miljøvennlig lys

Ny nordjysk virksomhet tar LED-teknologien inn på byggeplasser, stier og veier, i parker, lagerhaller og havner over hele landet – med betydelige besparelser.

I Formandsbladets temautgave «Renovasjon og energioptimering» kan du lese om LITEs oppstart og det store utstillingslokalet i Nørresundby.

I tillegg kan du lese om LED-teknologien og fordelene ved denne. Det er også fokus på vei- og gatebelysning med LED, som kan erstatte de gamle kvikksølvpærene.

«Hos LITE brenner vi for LED. Vi er seriøse, og vi har den faglige bakgrunnen som kreves for å være en profesjonell rådgiver for kundene våre», sier administrerende direktør Lars V. Andersen.

Les hele artikkelen her.

LITE stiller skarpt på miljøvennlig lys
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

• Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.