Molto Luce

Passion for light
Molto Luce er LITE’s østrigske belysningspartner, og vores leverandør af designbelysning i LED.
 
Molto Luce har eksisteret i 35 år, og har deres hovedsæde i Wels i Østrig. Derudover har de 6 kontorer rundt om i Tyskland og Østrig, hvor de samlet set beskæftiger 320 ansatte. Her varetages opgaver lige fra design og udvikling til egenproduktion og distribution. Varerne bliver distribueret rundt i hele verden og Molto Luce er i dag et velkendt og anerkendt navn i belysningsbranchen.
Molto Luce har i dag 17.000m2 hovedsæde i Wels og har alt i moderne udstyr til at kunne producere høj kvalitetsbelysning. De er kendt for deres innovative designs, som også er blevet anerkendt med flere priser bl.a. reddot award, Design Plus og German Design Award.
 
Molto Luce og LITE har et tæt samarbejde, der strækker sig fra LITE’s opstart. LITE har i dag eneforhandling af Molto Luce’s produkter i Danmark, og vi har flere cases hvor deres produkter indgår. Se vores cases her.
Se blandt andet; Femhøje, Mogens Daarbak, Silkeborg, Inwido og Hjørring Kro.
 
Kunne du tænke at se nærmere på Molto Luce’s store produktsortiment, så gå til vores download og se udvalget af kataloger. Gå til nedlastninger.
Ønsker du at få tilsendt et katalog, så kontakt os på info@lite-led.dk eller tlf. 88 72 88 00.
 
Molto Luce

Esko Design

Dansk design og dansk håndverk

Esko Design er et dansk selskap, lokalisert i Præstø. Selskapet designer og lager innovative LED-belysningsløsninger ved hjelp av morgendagens belysningsteknologi. Produktene er skapt gjennom lidenskap for design og sterk nysgjerrighet, kombinert med bruk av den nyeste teknologien. Esko Design spesialiserer seg på å lage belysningsløsninger for prosjekter innenfor kontorer, konferanse- og møterom, kaffebarer, kantiner, resepsjonsområder, salongområder og mange flere. Referanselisten inkluderer Microsoft, Google, Apple & Dunkin Donuts.


Esko Designs 'arbeidsområder:
• Prosjekter
• Lampe og belysningsløsninger
• Levering av spesielle komponenter

LITE er stolt av å være en forhandler i Danmark og Norge på Esko Designs mange vakre lamper. Du kan oppleve Esko Design i vårt showroom i House of Builders i Oslo.

Les mer om Esko Design her.

Eller finn inspirasjon i produktkatalogen.

Esko Design
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Glemt passord?

Skriv inn e-postadressen din og motta en lenke for å opprette et nytt passord.

Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00