Molto Luce

Passion for light
Molto Luce er LITE’s østrigske belysningspartner, og vores leverandør af designbelysning i LED.

Molto Luce har eksisteret i 35 år, og har deres hovedsæde i Wels i Østrig. Derudover har de 6 kontorer rundt om i Tyskland og Østrig, hvor de samlet set beskæftiger 320 ansatte. Her varetages opgaver lige fra design og udvikling til egenproduktion og distribution. Varerne bliver distribueret rundt i hele verden og Molto Luce er i dag et velkendt og anerkendt navn i belysningsbranchen.
Molto Luce har i dag 17.000m2 hovedsæde i Wels og har alt i moderne udstyr til at kunne producere høj kvalitetsbelysning. De er kendt for deres innovative designs, som også er blevet anerkendt med flere priser bl.a. reddot award, Design Plus og German Design Award.

Molto Luce og LITE har et tæt samarbejde, der strækker sig fra LITE’s opstart. LITE har i dag eneforhandling af Molto Luce’s produkter i Danmark, og vi har flere cases hvor deres produkter indgår. Se vores cases her.
Se blandt andet; Femhøje, Mogens Daarbak, Silkeborg, Inwido og Hjørring Kro.

Kunne du tænke at se nærmere på Molto Luce’s store produktsortiment, så gå til vores download og se udvalget af kataloger. Gå til download.
Ønsker du at få tilsendt et katalog, så kontakt os på info@lite-led.dk eller tlf. 88 72 88 00.

Molto Luce

WAGO

Innovative Connections

WAGO er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer. Virksomhedens brede produktsortiment strækker sig over rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer, der hver især giver kunderne inden for industriautomation, bygningsautomation og installationsbranchen store fordele.

WAGO Danmark har eksisteret siden 2002, og har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 16 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordinatorer. WAGO er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 8.000 medarbejdere fordelt på salgsselskaber.

LITE har indgået samarbejde med WAGO for at sikre kvalitet i tilslutningen i udvalgte produkter. Det gør installeringen mere sikker, fejlfri og ikke mindst hurtig.

Se WAGO CONNECTIONS her.

Læs mere om WAGO på deres hjemmeside.

WAGO
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?