Hvem er LITE

Light Innovation Technology

 

LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk bedrift med hovedkontor og utstillingslokaler i Nørresundby. Datterselskaper LITE NORGE AS i Oslo og LITE A/S Kina. Vi har et sterkt teknisk team med mange års erfaring og håndterer belysningsprosjekter i alle størrelser i både inn- og utland.

Vi er en profesjonell leverandør av komplette innovative og spesialbygde belysningsløsninger til innendørs og utendørs bruk. I nært samarbeid med kundene tilpasses løsning og design til den enkelte oppgaven for å skape ønsket effekt og stemning. Sortimentet vårt består av LED-produkter av høy kvalitet og vakkert design. Produktene utvikles løpende, slik at vi alltid kan levere en optimal, tidsriktig og innovativ løsning.

Kreativ belysning og masser av inspirasjon er å finne i våre store utstillingslokaler, hvor alle produktene er presentert i sitt rette miljø. Vårt utstillingslokale i Nørresundby er helt unikt og gir en enestående opplevelse av hvilke muligheter som finnes. Samtidig viser det hvordan en optimal lyssetting vil fungere i virkeligheten.

 

 

 

Hvem er LITE

Idégrunnlag og visjon

​IDÉGRUNNLAG

LITE er leverandør av komplette belysningsløsninger innen LED til det profesjonelle markedet.
Vi leverer innovative og individuelle belysningsløsninger som er tilpasset den enkelte oppgaven. Ved hjelp av vårt sterke tekniske team og vår erfaring sikrer vi at den riktige belysningsløsningen finnes, til gagn for både kundene våre og sluttbrukernes opplevelse.

VISJON

LITE vil være den foretrukne samarbeidspartneren innenfor LED-belysning. Med veldokumenterte kvalitetsprodukter, samt vår ekspertise, vil vi være en sterk samarbeids- og sparringspartner for våre kunder. Vi møter våre kunder i øyehøyde og er en troverdig leverandør. LITE vil gagne miljøet og sikre fremtiden med mer innovative og miljøriktige belysningsprodukter.

Lighting the future – for våre kunder & miljøet!

LITE kontorer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00