Hva er LED?

Light Emitting Diode

LED (Light Emitting Diode), er den nyeste belysningsrevolusjonen. LED er en halvleder som skaper lys når det sendes elektrisk strøm gjennom materialet. LED-pærer kan erstatte de tradisjonelle pærene som er på markedet i dag.

LED gir lysteknologien en lang rekke fordeler:
• Lavere strømforbruk
• Avgir betydelig mindre varme og gir mindre brannfare
• Langt mer robust enn vanlige lyspærer
• Kan dempes og finnes i både varme og kalde fargenyanser
• 3 - 5 ganger lengre levetid enn vanlige lyspærer

Hva er LED?

Hvorfor velge LED?

Fordi det gir store besparelser og er bra for miljøet

• Opptil 90 % besparelse innen flere bruksområder
• Reduserer CO2-utslipp og er miljøvennlig
• Betydelig mindre vedlikehold og utskiftning
• Flimrer ikke, men gir et rent og behagelig lys, hvilket minimerer arbeidsskader som migrene og stress
• LED-lys kan øke trivsel både hjemme og på arbeidsplassen
• Den gamle glødelampen blir forbudt i stadig flere land, og vil gradvis forsvinne far markedet
• På grunn av den lave varmeavledningen bleker ikke LED tøy og andre produkter
• LITEs LED-lamper har alle en høy RA/CRI-verdi (fargegjengivelse/lyskvalitet), slik at lyskilden gjengir farger korrekt og naturlig

• Helt op til 90% besparelse indenfor flere brugsområder
• Reducerer CO2 udslip og er miljøvenlig
• Betydelig mindre vedligehold og udskiftning
• Flimrer ikke, men giver et rent og behageligt lys - dette minimerer arbejdsskader som migræne og stress
• LED lys kan øge trivsel, i hjemmet såvel som på arbejdspladsen
• Den gamle glødepære forbydes af flere og flere lande, og vil gradvist forsvinde fra markedet
• Grundet den lave varmeudledning, bleger LED ikke tøj og andre produkter
• LITE’s LED lys har alle en høj RA/CRI værdi (farvegengivelse/lyskvalitet), hvilket betyder at lyskilden gengiver farver korrekt og naturligt

Hvorfor velge LED?

Lys og design

Viktigheten og betydningen av lyset i hverdagen vår er stor. Lyset er ikke bare en nødvendighet når mørket faller på – det virker også positivt inn på velværet vårt. Derfor spiller lyset en stor rolle i omgivelsene våre, samt i innredning av privatboliger og på arbeidsplasser.

Hos LITE legger vi stor vekt på å finne akkurat den belysningen som passer til den aktuelle oppgaven. Vi har kjennskap til de mange mulighetene og aspektene rundt lyssetting, og har øye for detaljene som bør tas hensyn til for å få maksimalt ut av belysningen både innendørs og utendørs.

Be LITE om råd allerede i planleggingsfasen. Vi leverer vakker og estetisk belysning til bruk overalt, og med hensyn til kravene som stilles til belysning med tanke på økonomi, miljø og kvalitet.

Lys og design

Sertifiseringer

Riktige sertifiseringer betyr kvalitetssikring

Hver enkelt LED-pære har sin egen sertifisering. Det er likevel viktig at det er de riktige sertifiseringene. Disse sertifiseringene kan variere fra land til land. Sertifiseringen bidrar til å sikre at LED-pærene som produseres overholder regler, i henhold til råstoffer, kvalitet og miljøhensyn.

LITEs belysningsløsninger i LED utmerker seg ved at de har de godkjente sertifiseringene for både det europeiske og amerikanske markedet. Med disse sertifiseringene er du ikke bare sikret best mulig kvalitet, men også riktig kvalitet – også overfor miljøet vårt!

Hver enkelt sertifisering er beskrevet nedenfor, slik at du kan se innholdet i hver av dem.

Hver enkelt LED pærer har hver sine certificeringer. Det er dog vigtigt, at det er de rigtige certificeringer. Disse certificeringer kan variere fra land til land. Certificeringerne er med til at sikre, at de producerede LED pærer overholder regler i henhold til råstoffer, kvalitet og miljøhensyn.

LITEs belysningsløsninger i LED udmærker sig ved at have de godkendte certificeringer til både det Europæiske og Amerikanske marked. Med disse certificeringer er du ikke blot sikret den bedste kvalitet, men den rigtige kvalitet - også overfor vores miljø!

Hver enkelt certificering er beskrevet nedenstående, så du kan se hvad de hver især indeholder.

Sertifiseringer
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?