House Of Builders

Stedet hvor branchefolk mødes

LITE NORGE AS har kontor og adresse i House of Builders i Oslo. House Of Builders er det nyeste tilskuddet i GF-Inveco konsernet og ligger under samme «paraply», som LITE A/S.

House Of Builders tilbyr et helt nytt og spennende konsept innenfor byggebransjen og LED belysning. Huset fungerer som et åpent messesenter, hvor utvalgte aktører har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Den brede paletten av aktører innenfor forskjellige områder i bygge- og LED belysning bransjen gir en fantastisk dynamikk. I og med at alle produkter i høy grad komplimenterer hverandre, skaper det en unik synergi i show rommet. Det gir en rik mulighet for inspirasjon og rådgivning i forhold til enhver byggeprosess.

Hver aktør er spesialist innenfor sitt område og vil alltid kunne vise til det siste nye på markedet; tegl sten, isolasjon, stål, gips, fliser, belegning og belysning. Alt samlet under ett og samme tak!

House Of Builders er stedet, hvor folk innenfor bransjen møtes og samler informasjon, får mulighet for å bli inspirert og ikke minst for profesjonell sparring og rådgivning.

Les mer om House Of Builders her.

House Of Builders
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

• Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.