House Of Builders

Stedet hvor branchefolk mødes

LITE NORGE AS har kontor og adresse i House of Builders i Oslo. House Of Builders er det nyeste tilskuddet i GF-Inveco konsernet og ligger under samme «paraply», som LITE A/S.

House Of Builders tilbyr et helt nytt og spennende konsept innenfor byggebransjen og LED belysning. Huset fungerer som et åpent messesenter, hvor utvalgte aktører har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Den brede paletten av aktører innenfor forskjellige områder i bygge- og LED belysning bransjen gir en fantastisk dynamikk. I og med at alle produkter i høy grad komplimenterer hverandre, skaper det en unik synergi i show rommet. Det gir en rik mulighet for inspirasjon og rådgivning i forhold til enhver byggeprosess.

Hver aktør er spesialist innenfor sitt område og vil alltid kunne vise til det siste nye på markedet; tegl sten, isolasjon, stål, gips, fliser, belegning og belysning. Alt samlet under ett og samme tak!

House Of Builders er stedet, hvor folk innenfor bransjen møtes og samler informasjon, får mulighet for å bli inspirert og ikke minst for profesjonell sparring og rådgivning.

Les mer om House Of Builders her.

House Of Builders
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?