Seeing is believing

Produktene våre presenteres i House Of Builders. House Of Builders er stedet, hvor folk innenfor bransjen møtes og samler informasjon, får mulighet for å bli inspirert og ikke minst for profesjonell sparring og rådgivning.

Kunne du tenke deg å oppleve vår stand og House Of Builders? Da må du ikke nøle med å kontakte oss, så tar vi oss gjerne tid til å ta deg med på en omvisning.

 

Hos LITE legger vi stor vekt på å finne akkurat den belysningen som passer til den aktuelle oppgaven. Det gjelder ikke minst rent lysteknisk, men også designmessig og handler om å imøtekomme kundenes ønsker og krav.

Produktene våre presenteres i House Of Builders. House Of Builders tilbyr et helt nytt og spennende konsept innenfor byggebransjen og LED belysning. Huset fungerer som et åpent messesenter, hvor utvalgte aktører har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand.

LITE har en flott stand, hvor vi har et bredt utvalg av belysning til bl.a. butikk, industri, kontor, både innendørs- og utendørs belysning. For bare at nevne noen av de mange områder som vi kan levere belysning til.

Utstillingen vår oppdateres hele tiden, slik at vi alltid har de nyeste og beste produktene representert i de ulike miljøene. Vi legger stor vekt på å kunne presentere produktene slik at lysstyrke, farge og design lettere kan vurderes.

 

Den brede paletten av aktører innenfor forskjellige områder i byggebransjen og LED belysning i House Of Builders gir en fantastisk dynamikk. I og med at alle produkter i høy grad komplimenterer hverandre, skaper dette en unik synergi i show rommet. Det gir en rik mulighet for inspirasjon og rådgivning i forhold til enhver byggeprosess.

Hver aktør er spesialist innenfor sitt område og vil alltid kunne vise til det siste nye på markedet; tegl sten, isolasjon, stål, gips, fliser, belegningsstein og belysning. Alt samlet under ett og samme tak!

House Of Builders er stedet, hvor folk innenfor bransjen møtes og samler informasjon, får mulighet for å bli inspirert og ikke minst for profesjonell sparring og rådgivning.

Kunne du tenke deg å oppleve vår stand og House Of Builders? Da må du ikke nøle med å kontakte oss, så tar vi oss gjerne tid til å ta deg med på en omvisning.

Vi ser frem til å ønske deg og dine kunder velkommen i vårt utstillingslokale.

Lighting the future

 

Les mer om House Of Builders her. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00