Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals

Stemning og atmosfære på Restaurant Lilleheden

LITE A/S ble kontaktet av Restaurant Lilleheden i Hirtshals, fordi de ble anbefalt å søke råd og veiledning hos LITE A/S, i forbindelse med valget av nye belysning til fasilitetene i Hirtshals. Etter et inspirasjonsmøte i LITE A/S’ utstillingsrom i Nørresundby, der Lars Andersen presenterte mulige løsninger til behovene deres, var saken klar. LITE A/S gikk igang med oppgaven, sammen med Restaurant Lilleheden, og hjalp også med søknaden om tilskudd fra det lokale el-verket, om tilskudd til utskifting til LED-belysning.

I restauranten er det installert flere fokusbelysninger, som fremhever de flotte oppsetningene som pryder veggene og fremhever den helt riktige stemningen i restauranten. Som grunnbelysning er det valgt en LED-spot fra LITE A/S

I trappeoppgangen, der det ikke finnes naturlig dagslys, har LITE A/S montert LED-bånd i gelenderet, som lyser flott opp i trappen og gir god og sikker ferdsel.

I Cafe 2 har LITE A/S installert LED-spots i takene og LED RGB-bånd som bakgrunnsbelysning under taket, noe som gir mulighet for å leke med ulike fargevalg til ulike arrangementer. F.eks. oransje til halloween, eller rødt til jul.

I tillegg er det installert kraftige LED-rengjøringslys i alle lokaler, både restaurant, café og kjøkken.

Uttalelse fra Restaurant Lilleheden:

«Om høsten bestemte vi for å gi cafeen og og restauranten en ansiktsløftning ...

Vi skulle ha ny belysning og ville gjerne tenke på miljøet og CO2-utslippet – og selvsagt også på vår egen strømregning.

Det var viktig for oss å få belysningen helt korrekt. Hyggelig i serveringsområdene, og effektivt i arbeidsområdene. For å løse disse to ganske forskjellige oppgavene, ble vi anbefalt å kontakt LITE i Nørresundby, for å se de mange mulighetene i det fantastiske utstillingslokalet.

Vi ble tatt godt imot av en svært engasjert medarbeider, Lars Andersen, som først spurte oss om hvilke behov og ønsker vi hadde, og deretter ble vi vist rundt hele utstillingslokalet, med de mange forskjellige løsningene.

Her ble vi svært bevisste på hva vi gjerne ville ha, og ikke minst hva vi IKKE ville ha.

Vi fikk svært god veiledning, og det ble utarbeidet en detaljert beregning av pris og besparelse. Lars laget også søknaden vi skulle sende til det lokale el-verket, om tilskudd til utskifting til LED-belysning.

Lars besøkte oss her på stedet, og kom med mange ganske så kreative muligheter.

Det var oppfølging underveis, og utfordringer som dukket opp ble det fort funnet løsninger på, etterhvert som arbeidet skred frem.

I dag har vi fått et fantastisk godt resultat, med spennende løsninger, der vi har fått mulighet til å variere etter årstid og spesielle anledninger, for å få frem akkurat riktig stemning.

Vi kan bare anbefale LITE på det varmeste – seriøst, kreativt og inspirerende samarbeid.» 

Mona og Ejvind Kjeldsen Jensen
Eier av Restaurant Lilleheden

 

Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals
Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals
Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals
Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals
Restaurant Lilleheden og Café 2, Hirtshals
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00