Mogens Daarbak, Vejle

Lys i en inspirerende møbelbutikk

Mogens Daarbaks nye konseptbutikk i Vejle er ikke bare en inspirerende møbelbutikk, men også en avhentingsbutikk, fylt med kontorartikler, kaffe- og fruktordninger, samt en café – Mogens Daarbaks intensjon var en inspirerende og innbydende butikk, med et svært høyt servicenivå. Derfor var det også viktig at belysningen skulle understreke belysningen av kvalitet, service og imøtekommenhet. Derfor var det en stor ære for LITE A/S å få oppgaven, og i tett samarbeid med installasjonsfirmaet HETEK fra Vejle er vi stolte av resultatet.

Vi valgte ALPHA-serien som grunnbelysning, armaturen er et diskret, robust armatur, som med svært lite blending gir et jevnt, mykt lys i hele butikken. LED-armaturen er svært økonomisk, og ikke minst driftssikkert. Det har stor verdi med de mange lystimene en butikk trenger i dag.

For å fremheve det eksklusive produktutvalget som Mogens Daarbak tilbyr, valgte vi å bruke tracklight-serien MEG. Fra MEG-serien har vi brukt en 30 W LED-spot, direktemontert på skinner. MEG-spotten gir et fint rettet kvalitetslys, som fremhever butikkens produkter. Sammen med grunnbelysningen skaper MEG flotte former, fremhever farger og setter fokus på de ulike produktene. Dessuten er løsningen svært fleksibelt, da den enkelt kan flyttes, vippes og dreies i takt med de nye utstillingene det jobbes med på huset.

Med dette nye innovative lysdesignet fra LITE A/S har butikken skapt et lyst og innbydende miljø for kundene. Produktene vises frem i helt riktig belysning, der det er lagt vekt på fargegjengivelse, med rett kelvingrad. Når man driver med kvalitetsprodukter, er det viktig å la dem fremstå i de rette lys!

I tillegg til store energibesparelser sparer Daarbak også på driftsbudsjettet, fordi LED-pærer har lang levetid og derfor ikke må skiftes ut ofte. LED-belysningen avgir ikke varme, og butikkens inneklima er derfor også betydelig forbedret, spesielt til glede for de ansatte.

Mogens Daarbaks butikk i Vejle fremstår som lys og toppmoderne, med LITEs innovative lysdesign.

 

 

Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Mogens Daarbak, Vejle
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00