MENY, Skalborg

Innovativ og energibesparende lysdesign

I forbindelse med at det norske selskapet MENY har overtatt Superbest- og Eurospar-butikkene i Danmark, ønsket man å renovere det tidligere SuperBest i Skalborg.

Dagrofa henvendte seg til LITE A/S for råd og veiledning for innovativ belysning, som også skulle være energisparende og miljøvennlig.

I samarbeid med PL Service A/S har LITE A/S stått for det innovative lysdesignet og prosjektering, mens PL Service har stått for selve monteringen.

Ved belysning av fødevarer er det av overordnet betydning at lyset har rett kelvingrad, for å understreke produktets autentiske farge. For eksempel er det viktig å belyse kjøtt med en varm, hvit farge, dvs. en lav kelvingrad, mens fisk derimot skal belyses med en kald, hvit farge, dvs. en høy kelvingrad. Alle kjølediskene i den nye MENY-butikken er opplyst av Track Light fra MEG-serien, i 30 W.

Frukt og grønt-avdelingen er opplyst med Scoop Downlight 30W. Dette gir en optimal lyseffekt på varene, slik at det fremstår som innbydende og friske.

RA-verdien (fargegjengivelsen) er også av stor betydning for å presentere varene best mulig. Riktig fargegjengivelse bidrar til å presentere varene så innbydende som mulig, slik at kunden får lyst til å kjøpe dem.

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår MENY i Skalborg nå toppmoderne. Ved å bruke LED-belysning er det store besparelser å oppnå, både økonomisk og miljømessig. LED-belysning er energibesparende og krever minimalt vedlikehold; MENY sparer derfor store penger på å skifte ut de opprinnelige pærene med LED-pærer, som har mye lengre levetid.

MENY i Skalborg er et av de mest besøkte supermarkedene i Ålborg, og den flotte renoveringen bringer enda flere kunder inn. Kunden får en opplevelse av et toppmoderne supermarked med belysning, som presenterer varene på flotteste vis, og gir kunden en meget god handleopplevelse.

 

MENY, Skalborg
MENY, Skalborg
MENY, Skalborg
MENY, Skalborg
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00