MENY, Kastrup

Den rette belysningen bidrar til å gi kundene en god opplevelse når de handler.

I forbindelse med at det norske selskapet MENY har overtatt Superbest- og Eurospar-butikkene i Danmark, ønsket man å renovere MENY-butikken i Ugandavej i Kastrup.

LITE A/S har, i tett samarbeid med Dagrofa, stått for det innovative lysdesignet i hele butikken.

I taket i hele butikken er det montert MX-LED-skinnesystemer, som gir 1200 lux og en flott, indirekte belysning. I LITEs MX-system kan det bl.a. monteres nødbelysning, track-innsats, høyttalere og 230 w strømuttak. I skinnesystemet i Ugandavej er det også montert MEG Serie, en flott designet tracklight i en spesiell innsats i skinnesystemet. MEG er en tracklight som kan justeres slik at lyset vinkles nøyaktig til det ønskede området. MEG spot brukes spesielt i grøntavdelingen, det er behagelige og indirekte lyset fremhever varene, slik at de fremstår innbydende og friske, og kunden får lyst til å kjøpe. Vinavdelingen er også opplyst av MEG spot, med mulighet til å fremheve enkelte viner – f.eks. månedens vin og spesifikke tilbud. Alt i alt sørger MEG for flotte former, fremhever farger og setter fokus på de forskjellige produktene. Dessuten er løsningen svært fleksibelt, da den enkelt kan flyttes, vippes og dreies i takt med eventuelle nye oppstillinger.

Slakteravdelingen har montert Panel Light 60x60 i taket, som gir et varmt og behagelig lys, og som gir de ansatte på slakteravdelingen optimalt lys å jobbe i.

Montrene med kjøtt, pålegg osv. er lyst opp med Scoop Downlight 30W, med lav kelvingrad med kjøttfilter. Ved belysning av fødevarer er det absolutt viktig at lyset har rett kelvingrad. For eksempel skal kjøtt belyses med en varm, hvit farge 2700K, altså en lav kelvingrad. Kelvingraden fremhever varens autentiske farge og gjør at den fremstår innbydende og fersk.

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår MENY i Kastrup nå som topp moderne. Ved å bruke LED-belysning er det store besparelser å oppnå, både økonomisk og miljømessig. LED-belysning er energibesparende og krever minimalt vedlikehold; MENY sparer derfor store penger på å skifte ut de opprinnelige pærene med LED-pærer, som har mye lengre levetid. LED-belysningen avgir ikke varme, og butikkens inneklima er derfor også betydelig forbedret, spesielt til glede for de ansatte.

Med den nye belysningen får kundene en svært god opplevelse når de skal handle matvarer.

 

MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00