MENY, Kastrup

Den rette belysningen bidrar til å gi kundene en god opplevelse når de handler.

I forbindelse med at det norske selskapet MENY har overtatt Superbest- og Eurospar-butikkene i Danmark, ønsket man å renovere MENY-butikken i Ugandavej i Kastrup.

LITE A/S har, i tett samarbeid med Dagrofa, stått for det innovative lysdesignet i hele butikken.

I taket i hele butikken er det montert MX-LED-skinnesystemer, som gir 1200 lux og en flott, indirekte belysning. I LITEs MX-system kan det bl.a. monteres nødbelysning, track-innsats, høyttalere og 230 w strømuttak. I skinnesystemet i Ugandavej er det også montert MEG Serie, en flott designet tracklight i en spesiell innsats i skinnesystemet. MEG er en tracklight som kan justeres slik at lyset vinkles nøyaktig til det ønskede området. MEG spot brukes spesielt i grøntavdelingen, det er behagelige og indirekte lyset fremhever varene, slik at de fremstår innbydende og friske, og kunden får lyst til å kjøpe. Vinavdelingen er også opplyst av MEG spot, med mulighet til å fremheve enkelte viner – f.eks. månedens vin og spesifikke tilbud. Alt i alt sørger MEG for flotte former, fremhever farger og setter fokus på de forskjellige produktene. Dessuten er løsningen svært fleksibelt, da den enkelt kan flyttes, vippes og dreies i takt med eventuelle nye oppstillinger.

Slakteravdelingen har montert Panel Light 60x60 i taket, som gir et varmt og behagelig lys, og som gir de ansatte på slakteravdelingen optimalt lys å jobbe i.

Montrene med kjøtt, pålegg osv. er lyst opp med Scoop Downlight 30W, med lav kelvingrad med kjøttfilter. Ved belysning av fødevarer er det absolutt viktig at lyset har rett kelvingrad. For eksempel skal kjøtt belyses med en varm, hvit farge 2700K, altså en lav kelvingrad. Kelvingraden fremhever varens autentiske farge og gjør at den fremstår innbydende og fersk.

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår MENY i Kastrup nå som topp moderne. Ved å bruke LED-belysning er det store besparelser å oppnå, både økonomisk og miljømessig. LED-belysning er energibesparende og krever minimalt vedlikehold; MENY sparer derfor store penger på å skifte ut de opprinnelige pærene med LED-pærer, som har mye lengre levetid. LED-belysningen avgir ikke varme, og butikkens inneklima er derfor også betydelig forbedret, spesielt til glede for de ansatte.

Med den nye belysningen får kundene en svært god opplevelse når de skal handle matvarer.

 

MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
MENY, Kastrup
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.

Kundepålogging

Som kunde hos LITE har du mulighet til å handle på nettbutikken vår og kjøpe produkter fra vårt store utvalg, akkurat når det passer deg!

Kontakt oss

LITE Norge AS
Brobekkveien 107
0582 Oslo
Norge

Tlf.: + 47 918 73 252
info@lite-led.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00

UtstillingslokaleKontakt oss og bestill en tid for omvisning

Logg inn

Få umiddelbar tilgang til nettbutikken vår. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg variant af produkt

Velg mellom flere varianter av dette produktet.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.