Inwido, Aalborg

Innovativt utstillingslokale og kontor

Inwido kontaktet LITE A/S for rådgivning og veiledning i forbindelse med innredningen av Inwidos nye hovedkontor og utstillingslokale på havnen i Aalborg. Bygningen, som huser Inwidos nye lokaler, er et gammelt pakkehus, som i prosessen har blitt totalrenovert og nyinnredet, som en moderne arbeidsplass med et flott utstillingslokale og toppmoderne konferansefasiliteter.

Det har blitt gjort mye utav å flette den moderne innredningen sammen med den fantastiske gamle bygningens imponerende strukturer. Derfor er valg av rett belysningsløsning enda viktigere, for virkelig å kunne fremheve stemningen, de synlige takbjelkene og bygningens øvrige spesielle trekk. De har valgt en blanding av lamper med fargeeffekter i myke og harde nyanser, som passer til de ulike rommene og trekkene de ønsker fremhevet.

I utstillingslokalet er det laget en løsning slik at, alt etter hvilken produktgruppe som ønskes fremvist, lyssettingen passer til logotypen på den enkelte produktgruppe. Alt understøttes av de omkringliggende rommenes bakgrunnsbelysning, som også endrer seg til den valgte produktgruppens logofarge – dette bidrar til å gi en komplett stemning og fremme inntrykket.

Da de enkelte kontormiljøene inngår i det samlede utstillingslokalet, var det viktig for LITE A/S å finne en lysløsning til selve arbeidsplassen ved skrivebordene, som på elegant vis passer inn i det helhetlige bildet. Valget falt på red-dot-prisvinneren After 8-pendelen, som med sitt unike utseende passer perfekt inn i miljøet.

Inwido har fått et unikt utstillingslokale og en inspirerende arbeidsplass.

Uttalelse fra INWIDO

«I forbindelse med innredningen av Inwido Danmarks nye hovedkontor og utstillingslokale hadde jeg den fornøyelse å samarbeide med LITE. Inwido Danmarks nye hovedkontor holder nå til i ett av de gamle pakkehusene ved havnen i Aalborg. 

Innredningsmessig var det utfordrende å gjøre de flotte gamle lokalene om til et moderne arbeidsmiljø, som fortsetter å fremheve den opprinnelige bygningen. Gjennom hele prosessen har Lars Andersen fra LITE vært lydhør overfor våre ønsker, og han har løftet hele innretningen ved å legge til den lyssettingen som fremmer fokus på de flotte rommene og gir en fantastisk stemning. Vi har fått får om valg av lamper som gir mykt lys, harde spotlights og de rette fargeeffektene, og dette har fullendt rommet og gjort det til et sted vi er stolte av og gjerne oppholder oss i.

Et godt eksempel på god veiledning er de flotte lampene over skrivebordene: Grunnet tidspress ønsket vi å holde oss til en standardlampe, men Lars overtalte oss til å ha tålmodighet og vente på den spesielle lampen han hadde valgt for oss. I dag er jeg overbevist om at Lars valgte helt rett. Det er vakre lamper, som utfyller rommet på en helt enkel og fantastisk vakker måte.

Jeg er mer enn tilfreds med det gode samarbeidet vi har hatt med LITE, og jeg anbefaler på det varmeste å bruke en lysdesigner som Lars, for rådgivning og anbefalinger når det gjelder lyssetting».

Maureen Sørensen

Produktsjef, Inwido 

 

Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Inwido, Aalborg
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00