Idrætscenter Vendsyssel, Vrå

LITE kaster lys over idretten

Energiselskapet Nyfors henvendte seg til Idrætscenteret Vendsyssel, med tanke på å skifte ut deres eksisterende og tradisjonelle belysning.

Idrettssenteret ble invitert til LITEs utstillingslokale, der de kunne få inspirasjon og se spennende belysningsløsninger. I tillegg fikk idrettssenteret foretatt en energiberegning, som viste de betydelige besparelsene ved å skifte ut de tradisjonelle lysstoffrørene med LITEs LED-rør.

Etter ganske kort tid ble beslutningen tatt, og belysningen skulle skiftes ut. 

Idrætscenter Vendsyssel i Vrå er Nord-Jyllands nyeste og mest moderne idrettssenter.

Med to idrettshaller, café, helsestudio og flere møtelokaler er Idrætscenter Vendsyssel et naturlig møtested for idrettsfolk, foreninger, forretningsfolk, private og offentlige virksomheter og institusjoner.

Det var viktig for idrettssenteret at de som et minimum fikk et belysningsnivå som tilsvarte det eksisterende. For å kunne imøtekomme kravene fikk de som et av landets første idrettssentre laget demping på 1-10 V i de eksisterende armeaturene, men byttet ut med LITEs T5-rør. I tillegg er det innebygget en dempbare modul i hvert enkelt armatur, som gjør det mulig for idrettssenterets eksisterende lysinstallasjon å «snakke» med de nye LED-rørene.

Med utskiftingen av belysningen fikk idrettssenteret en årlig besparelse på hele kr. 103 294. I tillegg fikk de tilskudd fra Nyrfors på energiforbedringen, fordi idrettssenteret valgte LED, som er en langt mer energi- og miljøvennlig løsning.

Idrætscenter Vendsyssel er et dynamisk kulturhus i stadig utvikling, som gjør mye for å være lokalbefolkningens foretrukne møtested. Med nytenkning og engasjement utvikler de senteret til å i enda høyere grad være stedet der unge og eldre møtes til nye, spennende opplevelser.

Under hele forløpet har kunden vært i tett dialog med LITE og Nyfors omkring rådgivning i hele prosessen.

 

Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Idrætscenter Vendsyssel, Vrå
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00