Hotel Scandic, Aalborg

Moderne, skandinavisk stemning gjennom belysning

Hotel Scandic i Aalborg har gjennomgått en større renovering av hotellets interiør. I den forbindelse hadde de ekstra fokus på spiseområdet, som ikke lenger føltes moderne eller hadde den rette stemningen og atmosfæren.


Hotellets direktør, Finn Rosenquist, ville ha en restaurant som var moderne og hadde et skandinavisk uttrykk. Samtidig la de stor vekt på at restauranten også skulle være hyggelig og intim, slik at gjestene ville få lyst til å bli værende, også etter at de hadde spist.

Hotellet ønsket å beholde de eksisterende pendellampene over bordene, som skulle være hovedbelysningen under middagen. Det ble lagt vekt på at belysningen skulle ha dempefunksjon, for å sørge for en intim atmosfære. Da primærbelysningen var på plass, ble det sett på effektbelysning, for å understreke det nye og moderne designet restauranten hadde fått. Med RGB-bånd på restaurantens hanebjelker fikk man den ønskede effekten. Lyset ble plassert under bjelkene, slik at det lyste ned gjennom en florlett gardin, som fungerte som rominndeler. Med et bånd i farger kunne hotellet tilpasse fargene etter temaer og firmaarrangementer, eller bare la det stå i hotellets egen logofarge.

I tillegg til hotellets restaurant ønsket Hotel Scandic også å endre på inngangspartiet, som skulle fremstå mer moderne og imøtekommende. Utvendig på hotellets inngangsparti ble det montert downlights, som ga de ønskede lyset, slik at det ble lett å se hvor resepsjonen lå. Når gjestene kommer inn, blir de møtt av en resepsjon som også er oppdatert og mer moderne. For å i tillegg skape fokus på området gjestene skal gå til ved ankomst, ble resepsjonen fremhevet med LED-bånd rundt hele resepsjonsdisken – en varm farge som ønsker gjestene velkommen!

Uttalelse fra Hotel Scandic
«I forbindelse med renovering av vår restaurant og hotellets inngangsparti har vi hatt fornøyelsen av å jobbe sammen med LITE for å installere LED-belysning og LED med fargeeffekt.


Med hjelp fra LITE har vi klart å skape et mer moderne og spennende lysbilde, som har gitt hotellet et markant lysdesignmessig løft. I prosessen har vi fått god og oppriktig støtte, til en rimelig pris, fra LITE, som vi gjerne vil benytte fremover. » 

Finn Rosenqvist
Direktør Scandic Aalborg

 

Hotel Scandic, Aalborg
Hotel Scandic, Aalborg
Hotel Scandic, Aalborg
Hotel Scandic, Aalborg
Hotel Scandic, Aalborg
Hotel Scandic, Aalborg
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00