MESSAGE

Sandvika storsenter

LITE Norge har designet og levert belysning tilpasset for best mulig opplevelse for kunden. Det er valgt spots med varm farge som gjør butikken koselig å bevege seg i. 

Les mer MESSAGE

MESSAGE

HMH Cement & Flis

Nye flisbutikken til HMH Cement

LITE Norge AS presenter bilder fra den nye flisbutikken til HMH Cement.

Les mer HMH Cement & Flis

HMH Cement & Flis

Notbøteri

Nytt kontorbygg med stort lager

Egil Kristoffersen & Sønner er et familieeid selskap som produserer smolt og laks i to kommuner i Nordland: Meløy og Bø. De er opptatt av ansvarlig og god produksjon av sjømat - for sine kunder, kolleger, lokalmiljø og for laksen vår.

Les mer Notbøteri

Notbøteri

Øksnes Handelspark

Myre i Vesterålen

Øksnes Handelspark åpnet dørene rett før jul i 2019. Senteret har butikkene XL-Bygg, Vinmonopolet, Apotek og Coop Extra. Bygget ble hurtig satt opp med første spadetak på tomten i april 2019.

Lite Norge har levert belysningen til fellesområder og til XL-Bygg.

Les mer Øksnes Handelspark

Øksnes Handelspark

BrandFactory

Kontorbelysning for kreativitet

Det er gøy for LITE å få presentere bilder fra anlegget hos BrandFactory når kunden gjentatte ganger sier hvor fornøyd de er med godt lys. BrandFactory er et firma som er totalleverandør på visuell kommunikasjon, både den langsiktige merkevarebyggingen og mer kortsiktig salgsutløsende kommunikasjon.

Les mer BrandFactory

BrandFactory

Auris

Rehabilitering av kontorlokaler

I dette prosjektet har Lite Norge jobbet med Auris Forvaltning og levert nye LED armaturer i flere av områdene som er rehabilitert. Bygget er i gradvis ombygging og bytter belysningsarmaturer fra lysrør til LED.

Les mer Auris

Auris
Joker Bø

Joker Bø

Joker Bø er i selve forretningsområdet belyst med system-skinner SMART L fra LITE. Dette gir en god allmennbelysning i alle hyller og enkelt om det skal gjøres endringer i hylleplassering.

Les mer Joker Bø

Vandhuset

Vandhuset

Med det nye, innovative lysdesignet fra LITE A/S får svømmehallens brukere en helt ny opplevelse når de oppholder seg i hallen/vannet. Lyset sørger for bedre fargegjengivelse i vannet og har forvandlet svømmehallen fra å være helt ordinær til å bli en svømmehall i særklasse. Hallen brukes til større begivenheter og svømmestevner, og Hjørring kommune har fått stor merverdi, med flere besøkende i hallen.

Les mer Vandhuset

BMC lager i Sjursøya

BMC lager i Sjursøya

Etter en vurdering med LITE valgte driften i dette lageret BMC AS å skifte til LED. LITE Norge har her levert 177 stk Kruiser 145W og da også økt lysnivå i anlegget.

Les mer BMC lager i Sjursøya

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

I tillegg til Vendsyssel FF brukes banen også av AABs Superligalag om vinteren. Det var et vesentlig krav fra senterets side at de skulle ha samme belysnings-LUX (lysstyrke) som den daværende belysningen.

Kunststofbanen benyttes ud over Vendsyssel FF også af AAB’s superligahold om vinteren. Det var et væsentligt krav fra centrets side at få samme belysnings LUX (Lys styrke) som den daværende belysning.

Les mer Idrætscenter Vendsyssel

Tesla

Tesla

Tesla har nå etablert Europas største hurtigladestasjon for elbiler i Køge. Stasjonen er en såkalt Supercharger-ladestasjon, som kan hurtiglade opptil 12 Tesla-biler samtidig, og den er dessuten et prakteksemplar på det nyeste innen grønn teknologi, med blant annet solceller, grønn stormflod-sikring og LED-belysning.

Les mer Tesla

Rhododendronparken

Rhododendronparken

I samarbeide med Nyfors har LITE A/S levert lys til Rhododendronparken i Brønderslev.

Nyfors ble kontaktet av Brønderslev kommune, med henblikk på sponsing av belysning av parken, og av belysning av den gjenoppførte Buus scene, som ligger i parken. Nyfors innvilget sponsoretat og tok omgående kontakt med LITE A/S, for å få hjelp til lysdesignet. Prosjektet tok raskt fart.

Les mer Rhododendronparken

Aalborg Østre Tennisklub

Aalborg Østre Tennisklub

Et godt tilbud på LED, som kunne fylle kravene til holdbarhet, utseende og lys på tennisbanene, ble til et samarbeid mellom LITE, Idé-el og Aalborg kommune.

Les mer Aalborg Østre Tennisklub

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion er et av Aalborgs finere spisesteder. En fantastisk plassering på havnefronten, med utsikt mot Limfjorden. Restauranten har et meget moderne design og uttrykk, og det legges stor vekt på at gjestene skal føle den intime atmosfæren. Samtidig skal lyset fremheve den fine og kunstneriske maten.

Les mer Restaurant Fusion

Utzon Center

Utzon Center

LITE A/S ble kontaktet med tanke på å være behjelpelig med å finne rett belysningsløsning til Utzon Centerets takkonstruksjon. Lyset skulle fremheve takkonstruksjonens helt spesielle arkitektur, uten å ta fokus bort fra arkitekturen.

Les mer Utzon Center

Femhøje Idrætscenter

Femhøje Idrætscenter

Et samarbeid mellom Hjørring Kommune, VUC & HF Nordjylland, samt Hjørring Private Realskole, har nå resultert i et flott nytt stadion, med tilhørende idrettssenter – et av Danmarks mest bærekraftige sådanne.

Les mer Femhøje Idrætscenter

Nadias sandwich City Syd

Nadias sandwich City Syd

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår Nadias Sandwich Bar nå som topp moderne. Der har også oppnådd besparelser, økonomisk og miljømessig.

Les mer Nadias sandwich City Syd

MENY, Kastrup

MENY, Kastrup

LITE A/S har, i tett samarbeid med Dagrofa, stått for det innovative lysdesignet i hele MENY-butikken i Ugandavej, i Kastrup.

Les mer MENY, Kastrup

MENY Skalborg

MENY Skalborg

Renovasjon av tidligere Superbest i Skaldborg førte til innovativ belysning, som både var energibesparende og miljøvennlig.

Les mer MENY Skalborg

Hjallerup Idrætscenter

Hjallerup Idrætscenter

Hallen sto overfor utskiftning/renovering av den eksisterende belysningen, og etter å ha sett Idrætscenter Vrå, startet innledende møter med LITE A/S.

Les mer Hjallerup Idrætscenter

Hirtshals Transportcenter

Hirtshals Transportcenter

Lys som gir sjåførene en behagelig opplevelse av å fylle på lastebilen, uansett tid på døgnet.

Les mer Hirtshals Transportcenter

Iscenter Nord

Iscenter Nord

Iscenter Nord er et kraftsenter innen eliteidretten i Fredrikshavn. Det er også en av kommunens bygg med høyest energiforbruk. Derfor foretas det løpende energirenovering av hallen og dens tekniske anlegg.

Les mer Iscenter Nord

Restaurant Lilleheden og Café 2

Restaurant Lilleheden og Café 2

I restauranten er det installert flere fokusbelysninger, som fremhever de flotte oppsetningene som pryder veggene og fremhever den helt riktige stemningen i restauranten. Som grunnbelysning er det valgt en LED-spot fra LITE A/S.

Les mer Restaurant Lilleheden og Café 2

House

House

LED-belysning skaper mange positive tilbakemeldinger fra kundene i klesforretningen House i Hjørring.

Les mer House

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

LITE A/S ble kontaktet av Aalborg kommune, med tanke på utskiftning av kommunens gatebelysning. Allerede kort tid etter ble de første gatearmaturene montert i Østre fælledvej. Siden har LITE A/S også montert PRIMO-serien i Gugvej.

Les mer Aalborg Kommune

Hotel Scandic

Hotel Scandic

Hotellets direktør, Finn Rosenquist, ville ha en restaurant som var moderne og hadde et skandinavisk uttrykk. Samtidig la de stor vekt på at restauranten også skulle være hyggelig og intim, slik at gjestene ville få lyst til å bli værende, også etter at de hadde spist.

Les mer Hotel Scandic

Mogens Daarbak Nørresundby

Mogens Daarbak Nørresundby

Under samtaler med flere av de ansatte ved Daarbak i Nørresundby ble det gitt uttrykk for stor tilfredshet med LED-belysningen. «Det er et mer behagelig arbeidslys, og vi opplever ikke lenger “flimmer” i lyset, slik de gamle lysstoffrørene kunne gi», kunne de fortelle.

 

Les mer Mogens Daarbak Nørresundby

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

Idrettssenteret ble invitert til LITEs utstillingslokale, der de kunne få inspirasjon og se spennende belysningsløsninger. I tillegg fikk idrettssenteret foretatt en energiberegning, som viste de betydelige besparelsene ved å skifte ut de tradisjonelle lysstoffrørene med LITEs LED-rør.

Les mer Idrætscenter Vendsyssel

JCD

JCD

LITE A/S ble kontaktet av JCD for rådgivning rundt belysningsløsninger til deres nye fasiliteter på Systemvej i Aalborg. JCD har valgt storslåtte løsninger til sitt nye hjem, og derfor var det naturligvis viktig at LITE A/S kunne matche med like storslåtte og nytenkende løsninger.

Les mer JCD

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak i Vejle er mye mer enn en møbelfabrikk, det er også et avhentingssted for kontorartikler, med tilhørende café. Derfor var det også viktig at belysningen skulle understreke belysningen av kvalitet, service og imøtekommenhet.

Les mer Mogens Daarbak Vejle

Inwido

Inwido

Det har blitt gjort mye utav å flette den moderne innredningen sammen med den fantastiske gamle bygningens imponerende strukturer. Derfor er valg av rett belysningsløsning enda viktigere, for virkelig å kunne fremheve stemningen, de synlige takbjelkene og bygningens øvrige spesielle trekk.

Der er gjort meget ud af, at flette den moderne indretning sammen med den fantastiske gamle bygnings imponerende strukturer. Derfor er valg af den rette belysningsløsning endnu vigtigere, for virkelig at kunne fremhæve stemningen, de synlige spær og bygningens øvrige specielle træk.

Les mer Inwido

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00