MESSAGE

Sandvika storsenter

LITE Norge har designet og levert belysning tilpasset for best mulig opplevelse for kunden. Det er valgt spots med varm farge som gjør butikken koselig å bevege seg i. 

Se mer om MESSAGE

MESSAGE

HMH Cement & Flis

Nye flisbutikken til HMH Cement

LITE Norge AS presenter bilder fra den nye flisbutikken til HMH Cement.

Se mer om HMH Cement & Flis

HMH Cement & Flis

Notbøteri

Nytt kontorbygg med stort lager

Egil Kristoffersen & Sønner er et familieeid selskap som produserer smolt og laks i to kommuner i Nordland: Meløy og Bø. De er opptatt av ansvarlig og god produksjon av sjømat - for sine kunder, kolleger, lokalmiljø og for laksen vår.

Se mer om Notbøteri

Notbøteri

Øksnes Handelspark

Myre i Vesterålen

Øksnes Handelspark åpnet dørene rett før jul i 2019. Senteret har butikkene XL-Bygg, Vinmonopolet, Apotek og Coop Extra. Bygget ble hurtig satt opp med første spadetak på tomten i april 2019.

Lite Norge har levert belysningen til fellesområder og til XL-Bygg.

Se mer om Øksnes Handelspark

Øksnes Handelspark

BrandFactory

Kontorbelysning for kreativitet

Det er gøy for LITE å få presentere bilder fra anlegget hos BrandFactory når kunden gjentatte ganger sier hvor fornøyd de er med godt lys. BrandFactory er et firma som er totalleverandør på visuell kommunikasjon, både den langsiktige merkevarebyggingen og mer kortsiktig salgsutløsende kommunikasjon.

Se mer om BrandFactory

BrandFactory

Auris

Rehabilitering av kontorlokaler

I dette prosjektet har Lite Norge jobbet med Auris Forvaltning og levert nye LED armaturer i flere av områdene som er rehabilitert. Bygget er i gradvis ombygging og bytter belysningsarmaturer fra lysrør til LED.

Se mer om Auris

Auris
Joker Bø

Joker Bø

Joker Bø er i selve forretningsområdet belyst med system-skinner SMART L fra LITE. Dette gir en god allmennbelysning i alle hyller og enkelt om det skal gjøres endringer i hylleplassering.

Se mer om Joker Bø

Vandhuset

Vandhuset

Med det nye, innovative lysdesignet fra LITE A/S får svømmehallens brukere en helt ny opplevelse når de oppholder seg i hallen/vannet. Lyset sørger for bedre fargegjengivelse i vannet og har forvandlet svømmehallen fra å være helt ordinær til å bli en svømmehall i særklasse. Hallen brukes til større begivenheter og svømmestevner, og Hjørring kommune har fått stor merverdi, med flere besøkende i hallen.

Se mer om Vandhuset

BMC lager i Sjursøya

BMC lager i Sjursøya

Etter en vurdering med LITE valgte driften i dette lageret BMC AS å skifte til LED. LITE Norge har her levert 177 stk Kruiser 145W og da også økt lysnivå i anlegget.

Se mer om BMC lager i Sjursøya

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

I tillegg til Vendsyssel FF brukes banen også av AABs Superligalag om vinteren. Det var et vesentlig krav fra senterets side at de skulle ha samme belysnings-LUX (lysstyrke) som den daværende belysningen.

Kunststofbanen benyttes ud over Vendsyssel FF også af AAB’s superligahold om vinteren. Det var et væsentligt krav fra centrets side at få samme belysnings LUX (Lys styrke) som den daværende belysning.

Se mer om Idrætscenter Vendsyssel

Tesla

Tesla

Tesla har nå etablert Europas største hurtigladestasjon for elbiler i Køge. Stasjonen er en såkalt Supercharger-ladestasjon, som kan hurtiglade opptil 12 Tesla-biler samtidig, og den er dessuten et prakteksemplar på det nyeste innen grønn teknologi, med blant annet solceller, grønn stormflod-sikring og LED-belysning.

Se mer om Tesla

Rhododendronparken

Rhododendronparken

I samarbeide med Nyfors har LITE A/S levert lys til Rhododendronparken i Brønderslev.

Nyfors ble kontaktet av Brønderslev kommune, med henblikk på sponsing av belysning av parken, og av belysning av den gjenoppførte Buus scene, som ligger i parken. Nyfors innvilget sponsoretat og tok omgående kontakt med LITE A/S, for å få hjelp til lysdesignet. Prosjektet tok raskt fart.

Se mer om Rhododendronparken

Aalborg Østre Tennisklub

Aalborg Østre Tennisklub

Et godt tilbud på LED, som kunne fylle kravene til holdbarhet, utseende og lys på tennisbanene, ble til et samarbeid mellom LITE, Idé-el og Aalborg kommune.

Se mer om Aalborg Østre Tennisklub

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion er et av Aalborgs finere spisesteder. En fantastisk plassering på havnefronten, med utsikt mot Limfjorden. Restauranten har et meget moderne design og uttrykk, og det legges stor vekt på at gjestene skal føle den intime atmosfæren. Samtidig skal lyset fremheve den fine og kunstneriske maten.

Se mer om Restaurant Fusion

Utzon Center

Utzon Center

LITE A/S ble kontaktet med tanke på å være behjelpelig med å finne rett belysningsløsning til Utzon Centerets takkonstruksjon. Lyset skulle fremheve takkonstruksjonens helt spesielle arkitektur, uten å ta fokus bort fra arkitekturen.

Se mer om Utzon Center

Femhøje Idrætscenter

Femhøje Idrætscenter

Et samarbeid mellom Hjørring Kommune, VUC & HF Nordjylland, samt Hjørring Private Realskole, har nå resultert i et flott nytt stadion, med tilhørende idrettssenter – et av Danmarks mest bærekraftige sådanne.

Se mer om Femhøje Idrætscenter

Nadias sandwich City Syd

Nadias sandwich City Syd

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår Nadias Sandwich Bar nå som topp moderne. Der har også oppnådd besparelser, økonomisk og miljømessig.

Se mer om Nadias sandwich City Syd

MENY, Kastrup

MENY, Kastrup

LITE A/S har, i tett samarbeid med Dagrofa, stått for det innovative lysdesignet i hele MENY-butikken i Ugandavej, i Kastrup.

Se mer om MENY, Kastrup

MENY Skalborg

MENY Skalborg

Renovasjon av tidligere Superbest i Skaldborg førte til innovativ belysning, som både var energibesparende og miljøvennlig.

Se mer om MENY Skalborg

Hjallerup Idrætscenter

Hjallerup Idrætscenter

Hallen sto overfor utskiftning/renovering av den eksisterende belysningen, og etter å ha sett Idrætscenter Vrå, startet innledende møter med LITE A/S.

Se mer om Hjallerup Idrætscenter

Hirtshals Transportcenter

Hirtshals Transportcenter

Lys som gir sjåførene en behagelig opplevelse av å fylle på lastebilen, uansett tid på døgnet.

Se mer om Hirtshals Transportcenter

Iscenter Nord

Iscenter Nord

Iscenter Nord er et kraftsenter innen eliteidretten i Fredrikshavn. Det er også en av kommunens bygg med høyest energiforbruk. Derfor foretas det løpende energirenovering av hallen og dens tekniske anlegg.

Se mer om Iscenter Nord

Restaurant Lilleheden og Café 2

Restaurant Lilleheden og Café 2

I restauranten er det installert flere fokusbelysninger, som fremhever de flotte oppsetningene som pryder veggene og fremhever den helt riktige stemningen i restauranten. Som grunnbelysning er det valgt en LED-spot fra LITE A/S.

Se mer om Restaurant Lilleheden og Café 2

House

House

LED-belysning skaper mange positive tilbakemeldinger fra kundene i klesforretningen House i Hjørring.

Se mer om House

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

LITE A/S ble kontaktet av Aalborg kommune, med tanke på utskiftning av kommunens gatebelysning. Allerede kort tid etter ble de første gatearmaturene montert i Østre fælledvej. Siden har LITE A/S også montert PRIMO-serien i Gugvej.

Se mer om Aalborg Kommune

Hotel Scandic

Hotel Scandic

Hotellets direktør, Finn Rosenquist, ville ha en restaurant som var moderne og hadde et skandinavisk uttrykk. Samtidig la de stor vekt på at restauranten også skulle være hyggelig og intim, slik at gjestene ville få lyst til å bli værende, også etter at de hadde spist.

Se mer om Hotel Scandic

Mogens Daarbak Nørresundby

Mogens Daarbak Nørresundby

Under samtaler med flere av de ansatte ved Daarbak i Nørresundby ble det gitt uttrykk for stor tilfredshet med LED-belysningen. «Det er et mer behagelig arbeidslys, og vi opplever ikke lenger “flimmer” i lyset, slik de gamle lysstoffrørene kunne gi», kunne de fortelle.

 

Se mer om Mogens Daarbak Nørresundby

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

Idrettssenteret ble invitert til LITEs utstillingslokale, der de kunne få inspirasjon og se spennende belysningsløsninger. I tillegg fikk idrettssenteret foretatt en energiberegning, som viste de betydelige besparelsene ved å skifte ut de tradisjonelle lysstoffrørene med LITEs LED-rør.

Se mer om Idrætscenter Vendsyssel

JCD

JCD

LITE A/S ble kontaktet av JCD for rådgivning rundt belysningsløsninger til deres nye fasiliteter på Systemvej i Aalborg. JCD har valgt storslåtte løsninger til sitt nye hjem, og derfor var det naturligvis viktig at LITE A/S kunne matche med like storslåtte og nytenkende løsninger.

Se mer om JCD

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak i Vejle er mye mer enn en møbelfabrikk, det er også et avhentingssted for kontorartikler, med tilhørende café. Derfor var det også viktig at belysningen skulle understreke belysningen av kvalitet, service og imøtekommenhet.

Se mer om Mogens Daarbak Vejle

Inwido

Inwido

Det har blitt gjort mye utav å flette den moderne innredningen sammen med den fantastiske gamle bygningens imponerende strukturer. Derfor er valg av rett belysningsløsning enda viktigere, for virkelig å kunne fremheve stemningen, de synlige takbjelkene og bygningens øvrige spesielle trekk.

Der er gjort meget ud af, at flette den moderne indretning sammen med den fantastiske gamle bygnings imponerende strukturer. Derfor er valg af den rette belysningsløsning endnu vigtigere, for virkelig at kunne fremhæve stemningen, de synlige spær og bygningens øvrige specielle træk.

Se mer om Inwido

Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.

Kundepålogging

Som kunde hos LITE har du mulighet til å handle på nettbutikken vår og kjøpe produkter fra vårt store utvalg, akkurat når det passer deg!

Kontakt oss

LITE Norge AS
Brobekkveien 107
0582 Oslo
Norge

Tlf.: + 47 918 73 252
info@lite-led.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00

UtstillingslokaleKontakt oss og bestill en tid for omvisning

Logg inn

Få umiddelbar tilgang til nettbutikken vår. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg variant af produkt

Velg mellom flere varianter av dette produktet.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.