JK Belysning

JK Belysning & LITE går inn i strategisksamarbeid

LITE går inn i samarbeid med JK Belysning. JK Belysning er et nytt selskap på det svenske markedet, men med 14 års erfaring bak seg er grunnlegger Joakim Knapp. Han har tidligere jobbet for selskaper som Schréder, General Electric, Scan Interlight og Veksö.

Han har jobbet med all slags belysning for et bredt utvalg av kundesegmenter. Med firmaet JK Belysning vil Joakim fokusere på service og nært samarbeid med kundene: "Det må være riktig produkt og riktig belysning for hvert prosjekt - ikke mindre eller mer!

Jeg tror det kan være utrolig spennende å jobbe med mitt eget selskap. Jeg vil jobbe med selskaper som er villige til å vokse hos meg og skape produkter som er tilpasset det svenske markedet.

LITE er et stadig utviklende selskap som ønsker å skape merverdi. Et godt eksempel er deres ECOLITE-konsept, som er testet for resirkuleringsverdien og passer inn i en moderne sirkulær finansstrategi.

For tiden jobber jeg med LITE for å oppdatere og videreutvikle gatelysprodukter. Det første trinnet er å optimalisere linsene slik at de passer til svenske standarder, samtidig som produktspesifikasjonene blir mer prosjektvennlige. I tillegg må sertifikatene til produktene oppdateres fra ENEC til ENEC +.

Jeg forventer å være klar med produktene til det svenske markedet allerede i januar / februar 2019."
Sier Joakim Knapp, eier av JK Belysning.

Lars Andersen, administrerende direktør i LITE A/S, sier om samarbeidet: "Vi på LITE er glade for å kunne tiltrekke oss en profil som Joakim, med mange års erfaring innen gatelysindustrien. Det har vært vårt mål å finne noen med kunnskap om markedet og jeg føler at vi har lyktes med det. Vi vil nå fokusere på å komme inn på det svenske markedet de neste årene.

Vi er glade for å få Joakim som en del av teamet vårt. Han passer godt inn og føles allerede som en nær kollega. Det er noe vi virkelig setter pris på i LITE! "

JK Belysning
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.

Kundepålogging

Som kunde hos LITE har du mulighet til å handle på nettbutikken vår og kjøpe produkter fra vårt store utvalg, akkurat når det passer deg!

Kontakt oss

LITE Norge AS
Brobekkveien 107
0582 Oslo
Norge

Tlf.: + 47 918 73 252
info@lite-led.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00

UtstillingslokaleKontakt oss og bestill en tid for omvisning

Logg inn

Få umiddelbar tilgang til nettbutikken vår. Skriv inn ditt brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg variant af produkt

Velg mellom flere varianter av dette produktet.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på LITEs nyhetsbrev

Meld deg på LITEs nyhetsbrev nå og dra nytte av inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og rett i innboksen din.

Spørsmål?

Har du spørsmål om LED eller produktene våre, eller trenger du hjelp? Vi hjelper deg med glede. Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg.