Notbøteri

Straumesjøen i Vesterålen

Egil Kristoffersen & Sønner er et familieeid selskap som produserer smolt og laks i to kommuner i Nordland: Meløy og Bø. De er opptatt av ansvarlig og god produksjon av sjømat - for sine kunder, kolleger, lokalmiljø og for laksen vår.

Installatøren i prosjektet er ABC El-Montasje som har daglig kontakt med Lite`s agent Jonny Grunnfoss. Lite fikk tidlig lov til å prosjekter ut fra tegninger og hadde flere møter hvor det ble diskutert alternative løsninger for lyssetting.

Nå i montasjeperioden ser vi oss svært fornøyd med resultatet. Oppdragsgiver er svært fornøyd med belysningen. Installatøren sier det var fine armaturer å montere – noe som er viktig når det er 12m takhøyde i den store hallen.

I den store hallen er det montert 57 stk KRUISER 177W 23800lm som gir oss en belysningsstyrke på 500lux. Under baldakin er det benyttet en tett armatur med minimal blending – TITAN 68W. Utvendig på bygger er det montert lyskaster POWER 145W som gir en god markering av bygget i nærområdet. Vi kommer tilbake med flere bilder når anlegget står ferdig. Da vil det bli vist bilder fra kontorene med runde BADO, LED striper og kontorbelysning i form av PANLER.

Kantineområde er levert med BADO utenpåliggende rund armatur med litt opplys.

Kontorene er levert med Panel 60x60 og i tillegg LED strips som effektlys.

 

Fotos av: Øystein Lunde Ingvaldsen

Notbøteri
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Glemt passord?

Skriv inn e-postadressen din og motta en lenke for å opprette et nytt passord.

Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00