Notbøteri

Straumesjøen i Vesterålen

Egil Kristoffersen & Sønner er et familieeid selskap som produserer smolt og laks i to kommuner i Nordland: Meløy og Bø. De er opptatt av ansvarlig og god produksjon av sjømat - for sine kunder, kolleger, lokalmiljø og for laksen vår.

Installatøren i prosjektet er ABC El-Montasje som har daglig kontakt med Lite`s agent Jonny Grunnfoss. Lite fikk tidlig lov til å prosjekter ut fra tegninger og hadde flere møter hvor det ble diskutert alternative løsninger for lyssetting.

Nå i montasjeperioden ser vi oss svært fornøyd med resultatet. Oppdragsgiver er svært fornøyd med belysningen. Installatøren sier det var fine armaturer å montere – noe som er viktig når det er 12m takhøyde i den store hallen.

I den store hallen er det montert 57 stk KRUISER 177W 23800lm som gir oss en belysningsstyrke på 500lux. Under baldakin er det benyttet en tett armatur med minimal blending – TITAN 68W. Utvendig på bygger er det montert lyskaster POWER 145W som gir en god markering av bygget i nærområdet. Vi kommer tilbake med flere bilder når anlegget står ferdig. Da vil det bli vist bilder fra kontorene med runde BADO, LED striper og kontorbelysning i form av PANLER.

Kantineområde er levert med BADO utenpåliggende rund armatur med litt opplys.

Kontorene er levert med Panel 60x60 og i tillegg LED strips som effektlys.

 

Fotos av: Øystein Lunde Ingvaldsen

Notbøteri
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00