Butikkbelysning

Velg en moderne belysningsløsning som gir deg stilfulle og moteriktige lokaler i mange år fremover

Butikkeiere og andre er stadig på jakt etter effektive måter å belyse produkter og butikkarealer på. Samtidig vil de at drifts- og vedlikeholdsomkostningene skal holdes nede. LITE kan levere på begge disse punktene.

LITE har LED-løsninger til alle tenkelige behov, enten du eier en klesforretning, er bilforhandler eller driver en matvarekjede. Vi er ytterst
bevisste på hvor viktig det er at lyset har den riktige fargegjengivelsen, og at lyskvaliteten er av høyeste standard, nettopp for å kunne fremheve produktene på best mulig måte.

 

Butikkbelysning

Den rette belysningen over fødevarer

Lyset over fødevarer er av stor betydning for produktets fargegjengivelse.

Ved belysning av fødevarer er det av overordnet betydning at lyset har rett kelvingrad, for å understreke produktets autentiske farge. For eksempel er det viktig å belyse kjøtt med en varm, hvit farge, dvs. en lav kelvingrad, mens fisk derimot skal belyses med en kald, hvit farge, dvs. en høy kelvingrad.

RA-verdien (fargegjengivelsen) er også av stor betydning for å presentere varene best mulig. Riktig fargegjengivelse bidrar til å presentere varene så innbydende som mulig, slik at kunden får lyst til å kjøpe dem.

Belysningen bidrar altså til å presentere varene på flotteste vis, samtidig som den gir kunden en god handleopplevelse.

 

Den rette belysningen over fødevarer
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

logo
LITE Norge AS stenger pr. 31.10.2021

I forbindelse med nedleggelsen av LITE Norge AS, er det ikke lenger mulig å benytte eller handle via www.lite-led.no. Ønsker du fortsatt å handle produktsortimentet fra LITE, kan du søke om nytt webshop login via den danske hjemmesiden www.lite-led.dk (vi gjør oppmerksom på at du selv vil være ansvarlig for innfortolling av varer).

 

Vi takker våre kunder for det gode samarbeidet.

Ligthting the future

Logg inn

Få direkte tilgang til vår nettbutikk. Skriv inn brukernavn og passord.

Glemt passord?Ny bruker
Velg produktvariant

Bruk pilene til raskt å finne ønsket variant.

Fraktpriser

Listen ble sist oppdatert oktober 2016.

  • Østlandet3,5%0000-3999
  • Sørlandet4,0%4000-4994
  • Vestlandet4,5%5003-6996
  • Trøndelag5,0%7003-7994
  • Nord-Norge6,5%8001-9999
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Registrer deg nå for LITEs nyhetsbrev og høst fordelene av inspirerende belysningsløsninger, tips og nye produkter. Gratis og direkte i innboksen din.

Kontakt oss

Spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg gjerne.Fyll ut skjemaet vårt, så kontakter vi deg. Eller ring tlf + 45 88 72 88 00